dinsdag 4 maart 2008

Bezoek restaurant de Molen in Kaatsheuvel

Op donderdag 28 februari zijn Dylan en Rob afgereisd naar Kaatsheuvel. Niet alleen het domein van De Efteling, maar tevens domein van Restaurant De Molen.
Om draagvlak te creĆ«ren met betrekking tot onze afstudeeropdracht organiseren wij (hoogstwaarschijnlijk op vrijdag 13 juni) een zogeheten ‘symposium’; een presentatie over ons project met interessante sprekers om zo voortgang van onze adviezen te waarborgen. Voor deze belangrijke dag zijn we op zoek naar een bijzondere locatie.
Momenteel zijn we ons aan het oriƫnteren en hebben we een bezoek gebracht aan restaurant De Molen in Kaatsheuvel. Het restaurant is gevestigd in een gerestaureerde molen: keurig verzorgd, een locatie met een hoge belevingsfactor waar de bezoeker zich waant in het nostalgische Brabant.
Niet alleen de locatie en het restaurant is bijzonder, ook de molen zelf is de moeite waard om eens naar boven te klauteren. Alles is nog in perfecte staat en tevens werkzaam. De molen maalt nog wekelijks (indien genoeg wind dagelijks) en maalt meel wat gebruikt wordt voor het bakken van brood dat weer geserveerd wordt in het restaurant.

Restaurant De Molen; Het pure verwennen………

Neem zeker even een kijkje op de website van Restaurant De Molen:
http://www.restaurantdemolen.nl/





Dylan

Geen opmerkingen: