woensdag 5 maart 2008

Plattelanddag 19 april 2008

Plattelanddag, 19 april 2008

In Limburg en Brabant wordt hard gewerkt aan de herinrichting van het platteland. Op 19 april aanstaande zal dit landelijke gebied bruisen van de activiteiten, om de veranderingen nader te bekijken. Dat is dan ook het doel van Twan Goossens, streekmanager van het streekhuis Peel en Maas, initiatiefnemer van de Plattelanddag en contactpersoon van ons molenproject.

Twan Goossens roept ondernemers en inwoners op om plannen te bedenken voor die dag om deze vervolgens toegankelijk te stellen voor de belangstellenden. Iedereen die een idee of bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid van het platteland en bijbehorende elementen, kan zich aanmelden voor deze dag.

Het is de bedoeling om de 19e april de deur open te stellen voor de belangstellenden en een activiteit of programma aan te bieden. Deelnemers mogen dan ook hun eigen fantasie de vrije loop laten gaan.

Op deze manier wordt niet alleen het landelijke gebied opnieuw onder de aandacht gebracht, maar is het ook voor ondernemers een unieke kans om in de schijnwerpers te staan. Alle initiatieven worden overzichtelijk per gemeente op een weblog gepubliceerd. Middels de pers zal daarnaast aandacht worden gevraagd voor de diverse aanmeldingen. Eigen initiatieven ter promotie worden daarnaast ook gewaardeerd.

Bij deze willen we dan ook een oproep doen om u aan te melden voor deze dag. Voor vragen of ideeën kan contact worden opgenomen met Twan Goosens, tel. 06-51 63 16 47 of mail tgoossens@rmb.nl. Meer informatie is daarnaast te vinden op de website www.plattelanddag.blogspot.com. Hier kan men zich tevens aanmelden.

Kortom, timmer aan de weg en laat het platteland van zijn beste kant zien!

Geen opmerkingen: