donderdag 31 januari 2008

Week 5

Na de inventarisatie van alle bestaande molens en restanten hiervan is er afgelopen begonnen met het creëren van draagvlak voor ons project. Hiervoor hebben we een brief opgesteld en deze naar alle molenaars en moleneigenaren uit de drie reconstructiegebieden gestuurd. Met deze brief willen we met name ons molenproject onder de aandacht brengen, maar ook aankondigen dat de ontvanger mogelijk in de toekomst benaderd wordt door (één van) ons.

Naast deze brief heeft afgelopen week ook de eerste brainstormsessie plaats gevonden voor het product dat ontwikkeld wordt voor de molens. Hierbij zijn veel sterke ideeën naar voren gekomen zoals een boek, stripboek, een krant en een spel over molens. Binnenkort hebben we een afspraak met een uitgever, waar we onze ideeën zullen presenteren. Voordat we dat kunnen doen zullen we onze huidige (en nieuwe) ideeën nog wel verder uitwerken.
Belangrijk om te weten is dat het nieuw te ontwikkelen product in ieder geval quitte draait. Maar natuurlijk ambiëren wij een product dat ook winst op zal leveren voor de molen. Hier gaan we de aankomende week hard verder aan werken.

Geen opmerkingen: